Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη | Η Εταιρεία
322
page-template-default,page,page-id-322,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

 

Λίγα λόγια για μας

Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη δραστηριοποιείται στη Ρόδο από τον Ιούλιο του 2009 με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους αναμονής και ευχάριστους χώρους εξέτασης. Από το 2013 ο χώρος και τα μηχανήματα του εργαστηρίου έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS.TÜV_Austria_logo

Ο εξοπλισμός αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας γενιάς και έχει επιλεχθεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια διαγνωστικών ικανοτήτων, ασφάλειας και άνεσης ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται τεχνικές αναβαθμίσεις. Διαθέτει είσοδο-ράμπα σχεδιασμένη για ασθενοφόρα αλλά και ειδικό παραμαγνητικό φορείο και καροτσάκι μεταφοράς ώστε να διευκολύνονται άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Το εκπαιδευμένο πολύγλωσσο προσωπικό είναι πάντοτε πρόθυμο να δώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες ώστε η απεικονιστική εξέταση να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και με βάση τα πιο σύγχρονα ακτινοδιαγνωστικά πρωτόκολλα.

Το ιατρικό δυναμικό του εργαστηρίου ακολουθεί από κοντά την επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη και την εφαρμόζει εμπράκτως, με σκοπό να βρίσκεται κοντά στον ασθενή για να του προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Όλες οι προσπάθειες μας συγκλίνουν στην άριστη ιατρική απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και ζωή.

Στόχος μας… η “Απεικόνιση Ζωής”

 

Γνωρίστε μας

Μάνος Σταυρούλης, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επεμβατικός Ακτινολόγος

Γεννήθηκα στην Ρόδο την 11/07/1980.
Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ρόδου τον Ιούνιο του 1998.
Τον Ιούλιο του ιδίου έτους κατόπιν εξετάσεων, έγινα δεκτός (11ος στους 450) από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της L’Aquila στην Ιταλία ( Facolta di Medicina dell’Universita degli studi dell’Aquila) όπου αποφοίτησα το 2004 με άριστα και τόνο (110’/110 – centodieci e lode).
Τον Σεπτέμβριο του 2004 κατόπιν εξετάσεων έγινα δεκτός (2ος στους 40) στην Σχολή Ακτινοδιαγνωστικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της L’Aquila στην Ιταλία, όπου απέκτησα το 2008 τον τίτλο της ειδικότητας στην Ακτινοδιαγνωστική και στην Επεμβατική Ακτινολογία.
Η εκπαίδευση μου περιλαμβάνει ειδικά Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία Body, Neuro και Muskoloskeletal με τα αντίστοιχα επεμβατικά τμήματα.
Καθ’ όλη την τετραετή εκπαίδευση μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της L’Aquila συμμετείχα σε διάφορα Ιταλικά και Πανευρωπαϊκά συνέδρια με επιστημονικές μελέτες σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους μου, ενώ αποτελούσα και μέλος της ακτινολογικής ομάδας της Εθνικής Ιταλίας Rugby.
Από τον Ιούλιο του 2009 εργάζομαι στο ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη με επιστημονικο υπεύθυνο τον κ. Στέφανο Σταυρούλη.

Στέφανος Σταυρούλης, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επιστημονικός Υπεύθυνος

Γεννήθηκα στον Αρχάγγελο της Ρόδου την 25/02/1954.
Αποφοίτησα από το Εξατάξιο (6 τάξιο) Γυμνάσιο Ρόδου το 1972.
Το 1978 αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησα στην στρατιωτική μου θητεία 1979 – 1980.
Το 1985 απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας στην Ακτινοδιαγνωστική.
Από το 1985 μέχρι το 1995 υπηρέτησα ως διευθυντής του ακτινολογικού εργαστηρίου του ΙΚΑ Ρόδου
Από το 1986 μέχρι και σήμερα διατηρώ ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο επί της οδού Αποστόλου Παπαϊωάννου 18.